"Hi ha gent a qui no agrada que es parle, s'escriga o es pense en català.
És la mateixa gent a qui no agrada que es parle, s'escriga o es pense"
(Ovidi Montllor, músic i actor alcoià)

diumenge, 24 de març del 2024

Pràctica signes de puntuació.

    Escriu tots els signes de puntuació que falten al text: punts i seguit, punts i a part, comes, punts i comes, els dos punts, el signe d'interrogació i d'exclamació. Escriu les majúscules i divideix en paràgrafs, quan calga. 

    Copia el text en el següent editor online i escriu els signes de puntuació que calguenhttps://www.editpad.org/es?edit-id=k0n5eOibOC71d3fdd1

L'estiu s'acosta el sol brilla amb força la família Falcó entusiasmada pels dies de desconnexió comença a planificar les vacances destinació la Costa Brava objectiu descans reserven un apartament amb vistes al mar compren els bitllets d'avió i fan la llista de maletes portaran roba de bany llibres crema protectora l’equip de bussejar i les càmeres fotogràfiques el pare fa bones fotos els fills no tant pensant en les activitats decideixen nadar prendre el sol i explorar els pobles veïns hi haurà molta gent imaginen que no el pare expert en gastronomia busca restaurants la mare aficionada a la història selecciona museus els fills il·lusionats somien amb dies de descans que bé que ho passaran segur que sí finalment tot està llest només falta esperar l'arribada del gran dia

Solució

    L'estiu s'acosta; el sol brilla amb força. La família Asensi, entusiasmada pels dies de desconnexió, comença a planificar les vacances. Destinació: la Costa Brava; objectiu: descans.

    Reserven un apartament amb vistes al mar; compren els bitllets d'avió, i fan la llista de maletes. Portaran roba de bany, llibres, crema protectora, l’equip de bucejar i les càmeres fotogràfiques. El pare fa bones fotos; els fills, no tant. Pensant en les activitats, decideixen: nadar, prendre el sol, i explorar els pobles veïns. Hi haurà molta gent? Pensen que no.

    El pare, expert en gastronomia, busca restaurants; el mare, aficionada a la història, selecciona museus; els fills, il·lusionats, somien amb dies de descans. Què bé que ho passaran! Segur que sí. 

    Finalment, tot està llest; només falta esperar l'arribada del gran dia.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

VOLEM TV3